Advies

Wijnhemel adviseert zowel particulieren en bedrijven op verschillende gebieden en thema’s…

 •  Bruiloft
  Het uitzoeken van de wijnen voor een (doorgaans) grote groep mensen is vaak een heikel punt. Zou men het wel lekker vinden? Neem ik één wijn of bied ik keuzes aan? Wil ik vooraf nog een feestelijk mousserend glas zonder direct de hoofdprijs te betalen? Wijnhemel kan helpen bij het vinden van de juiste wijn voor het juiste moment. Ook kunnen wij de wijnkeuze bij het diner verzorgen al dan niet in samenwerking met het restaurant of de catering. Levering van de geadviseerde wijnen is altijd mogelijk, maar zeker niet verplicht. Het laatste woord is uiteraard altijd aan het bruidspaar of ceremoniemeester.
 •  Bedrijfsfeest
  Voor bedrijfsfeesten kan Wijnhemel helpen bij het vinden van gepaste wijnen voor uw bedrijfsfeest. Dit kan ook in samenwerking of overleg met de catering en/of bedrijfsrestaurant. Op kleinere schaal zoals bijvoorbeeld een afdelingsuitje kunnen we thema-proeverijen aanbieden of assistentie daarbij.
 • Wijnkaart
  Het opstellen van een wijnkaart kan een tijdrovende klus zijn, zeker als men niet afhankelijk wil zijn van één leverancier. Ook het voorselecteren en uiteindelijk bepalen van de keuze is niet altijd even makkelijk. Zeker de huiswijn, eigenlijk het visitekaartje, mag niet teleurstellen. Wijnhemel kan helpen bij de keuring, het samenstellen van het assortiment en de inkoop. Uiteraard als onafhankelijk adviseur, want Wijnhemel heeft geen belangen bij importeurs of wijnwinkels.
 • Proeftafel
  Voor een promotie of stand kan Wijnhemel adviseren, schenken en uitleg geven over de geschonken wijnen. U kent dat wel, net bezig met een enthousiast verhaal over een wijn aan de proeftafel, maar…de verkoop gaat gewoon door en er staan ongeduldige mensen te wachten bij de kassa. Met een speciale adviseur in de winkel kan dat zonder verstoringen en verlies van aandacht voor de klant.